martes, 31 de marzo de 2015

ARRIBA LA FESTA DEL BASQUET INCLUSIU!



16 de maig a l’Arc de Triomf

El torneig de bàsquet inclusiu 3X3 arriba a la seva quarta edició i ho fa amb un escenari de luxe, l’Arc de Triomf de Barcelona, on s’ubicaran les pistes per fer els partits 3×3 dels equips participants. El torneig, que ja està esdevenint un clàssic dels esdeveniments de carrer a Barcelona comptarà amb la participació de jugadors professionals veterans de bàsquet, en aquest cas del FC Barcelona tornaran a estar amb nosaltres per donar suport a la iniciativa tal i com ho han fet els darrers dos anys. L’equip que guanyi la final jugarà contra ells.
Resten a partir d’aquest moment les inscripcions obertes, i tot i que en uns dies farem oberta la convocatoria per qualsevol ciutadà us volíem enviar en primícia el formulari d’inscripcions per tal de que aquells serveis i entitats que treballeu línies d’esport inclusiu amb persones amb salut mental no us quedeu fora. Aquest any tindrem menys places que altres anys així que no perdeu l’oportunitat!

(aquest formulari restarà obert fins al 10 de maig de 2015 o fins que s'ocupin les places disponibles per equips.)

Recorda que:

-        Els equips han d'estar formats per un mínim de 3 i un màxim de 5 persones.
-        Tots els jugadors d’un mateix equip han de venir amb DUES samarretes. 1 blanca i una altre de color (tot l'equip amb el mateix color).
-        Tot i que des de l'organització animem a fer equips que tinguin presència  de persones amb i sense diagnòstic de salut mental, la composició dels equips és absolutament lliure.
-        Als equips hi poden haver persones a partir de 14 anys o que estiguin incapacitades legalment però en aquest cas serà necessari una autorització del pare, mare o tutor. El model de referència es pot demanar a la Federació Salut Mental Catalunya.

IMPORTANT:

- No es permetrà a cap equip inscriure's en el mateix lloc i dia del torneig.
- Es prega màxima puntualitat a tots els participants.

Per qualsevol dubte us podeu dirigir a Francisco Muñoz - fmunoz@federacio.salutmental.org - 92 272 14 51





No hay comentarios:

Publicar un comentario